Drvene kuće

Drvena kuća nije samo kuća, ona je način života!

Agencija Samobor nekretnine je zastupnik Ardom drvenih kuća za područje sjeverozapadne Hrvatske.

U potrazi ste za novim načinom stanovanja ili mirnim kutkom za odmor i uživanja u obiteljskim radostima?

Drvene kuće na željenoj lokaciji su najbolje što si možete pružiti. Jer stanovanjem u prirodom okolišu pružate sebi najbolje što Vam život i priroda mogu pružiti.

Iz tog razloga agencija Samobor nekretnine u suradnji s tvrtkom Ardom - drvene kuće predlaže Vam izgradnju drvene kuće po vašoj želji i na lokaciji po vašem izboru. Agencija Vam nudi cjelokupnu uslugu pronalaska i odabira željene lokacije, a Ardom izgradnju drvenog objekta po svim načelima prirodne gradnje i kvalitete unutrašnjeg uređenja iz domaćeg drva.

Drvena kuća jedan je od najzdravijih i najprirodnijih načina stanovanja. Drvo svojim karakteristikama osigurava prirodna izolacijska svojstva, prozračnost i dugotrajnost. Moderne tehnologije građenja danas omogućuju još veću izdržljivost i postojanost drvene kuće, te su se naprednim načinima projektiranja otklonili klasični nedostatci tradicionalne drvene gradnje.

Drvena sjenica -
Ardom 14

sjenica površine - 14,06 m²

U cijelosti izrađena od drveta ova sjenica pruža neponovljiv osjećaj sklada sa prirodom. Guste drvene stjenke i krov osiguravaju stabilnost sjenice i stvaraju idealan prostor za odmor i druženje.


Drvena sjenica - Ardom 14
sjenica površine - 14,06 m²

U cijelosti izrađena od drveta ova sjenica pruža neponovljiv osjećaj sklada sa prirodom. Guste drvene stjenke i krov osiguravaju stabilnost sjenice i stvaraju idealan prostor za odmor i druženje.


Drvena kuća - Ardom 40
prizemnica - 39,68 m²

Ukoliko želite malu i praktičnu vikend kuću opremljenu svim potrebnim prostorijama za udoban boravak ali i saunom ovaj model je pravi izbor za Vas.


Drvena kuća - Ardom 48
jednokatnica - 47,70 m²

Ova jednostavna ali neodoljiva jednokatnica osvaja svojim dizajnom i odlično iskorištenim prostorom. Galerija sa velikim prozorima na katu čini je idealnom vikend i kućom za odmor.


Drvena kuća - Ardom 75
jednokatnica - 75,34 m²

Optimalna iskoristivost prostora najbolje je vidljiva u ovoj skladnoj jednokatnici. Sa dvije terase i privlačnim dizajnom ova kuća od trupaca savršeno će se uklopiti u svaki prirodni ambijent.


Drvena kuća - Ardom 94
jednokatnica - 94,00 m²

Idealna za manji stambeni prostor ili vikend kuću ova jednostavna i ugodna jednokatnica sa čak tri spavaće sobe donosi idealan spoj tradicije i suvremene jednostavnosti.


Drvena kuća - Ardom 105
prizemnica - 104,71 m²

Velika terasa i prostranost dnevnog prostora čine ovu prizemnicu savršenim izborom za obiteljska i sva ostala druženja u toploj atmosferi drvene gradnje.


Drvena kuća - Ardom 109
jednokatnica - 108,53 m²

Četiri spavaće sobe, terasa te dvije kupaonice samo su neki od razloga zašto ovaj model drvene kuće biraju obitelji koje uživaju u komforu i estetici kuće od trupaca.


Drvena kuća - Ardom 126
jednokatnica - 125,56 m²

Ovaj model predstavlja idealan izbor za sve one koji vole jednostavnost ali i veliku prostranost životnog prostora ugodnog za svakodnevni i vikend boravak.


Drvena kuća - Ardom 130
jednokatnica - 130,37 m²

Uz suvremeni dizajn i toplinu koju donosi drvena gradnja ova jednokatnica sa četiri spavaće sobe sinonim je za idiličnu obiteljsku kuću.


Drvena kuća - Ardom 197
jednokatnica - 196,85 m²

Ovaj unikatan model drvene kuće pokazuje sav potencijal suvremene drvene gradnje. Trijem, terase, stubište i velika površina stambenog prostora dokaz su da drvene kuće mogu biti puno više od jednostavnih građevina.

Ardom drvene kuće grade se iz trupaca stabala smreke i jele iz hrvatskih šuma što je najbolji izbor za drvenu gradnju u Hrvatskoj.

Započnite svoj novi život uz agenciju Samobor nekretnine i Ardom drvene kuće.

Kontaktirajte nas s povjerenjem.

Samobor nekretnine d.o.o.

Gostiju online: 23
  • Ardom drvene kuće
  • Uniqe decor
  • Wüstenrot - stambena štedionica
  • Aqua Pur - voda za život